Джентълменът няма нужда от дръзки черти или гръмки слогани.

Той се нуждае от индивидуално, детайлно и висококачествено изработено изделие.

01. Избиране на плат и модел за костюма

Взимане на индивидуални размери или с наша помощ или с шивач или самостоятелно.

Първото нещо, което нашите моделиери правят, е да Ви покажат богат избор на платове за вашия костюм. Можете да изберете тъканта според вашите изисквания. След избора на плат, ще направим точни измервания на вашето тяло. Свалят се над петнайсет точни размера на тялото и се изработва специална кройка на програма за кроене.

02. Кроене и шиене

Избраният от вас плат се предава на шивач , архитект и дизайнер на вашия костюм.

Избраният от вас плат се предава на дизайнер, той анализира вашите измервания и снимки и изработва индивидуален модел, като по този начин се полагат първоначалните основи на костюма. Платът минава през специална парна преса, за да мога да се фиксира и да се избегне свиване или отпускане. Разкроява се предварително създадената кройка, като отделни елементи се подсилват.

Една от най-важните операции е начинът на ушиване. Ние от Maniac, използваме високотехнологични машини и преси, както и изцяло естествени конци и материали, за да изработим Вашият костюм на световно ниво. Голяма част от изработката се извършва на ръка, за по-голяма прецизност.

03. Проба

Окончателно гладене и издаване до няколко часа, ако сте в Асеновград или до 1-2 дни, ако сте в друго населено място.

Следва прикачването на хастар и ръкави, след което Вашият костюм е готов за проба. На този етап ще се консултирате с моделиерите ни, за всички допълнителни промени, които могат да се наложат – за да може костюмът ви да стои като ръкавица. Те ще Ви дадат своето мнение, но ние насърчаваме да изразите собствените си желания относно, каквито и да било изменения, които искате. Ако пробата бъде извършена в сутрешните часове, в рамките на същия ден, костюмът може да бъде завършен и окончателно изгладен.

След като сте се уверили, че всичко е перфектно, идва моментът да вземете костюма и да се потопите в истинския лукс на модата.

Изпрати запитване

Go to top