Всички корекции са безплатни

Ако се нуждаете от индивидуално, детайлно и висококачествено коригирано изделие, не се двоумете да се свържете с нас.

01. Подгъв панталон

Взимане на индивидуални размери или с наша помощ или с шивач или самостоятелно.

Дължината на панталоните е ключова за изискания външен вид. Панталоните трябва да бъдат достатъчно дълги, за да покриват горната част на обувките ви, без да се насъбират на купчини около глезените.

02. Скъсяване на ръкав

Ръкавите на сакото са друг критичен елемент за перфектното пасване. Те трябва да завършват точно на китката, като показват около половин сантиметър от маншета на ризата ви. Ние ще скъсим ръкавите на сакото ви, така че да изглеждате изискано и модерно, независимо от повода.

03. Вталяване (сако и панталон).

За да се чувствате наистина уверени в своя костюм, той трябва да подчертава вашата фигура. Предлагаме вталяване на сакото и панталоните, за да осигурим, че костюмът ви приляга идеално към тялото ви. Това не само подобрява външния вид, но и повишава вашето удобство и увереност.

Нашата цел е да ви предоставим костюми, които са не само стилни и висококачествени, но и персонализирани до съвършенство. Възползвайте се от нашите безплатни корекции и се насладете на идеално пасващ костюм, който ще ви отличи в тълпата и ще ви кара да се чувствате уверени и комфортни.

Заповядайте при нас и нека заедно създадем вашия перфектен костюм!

Изпрати запитване