OPERA OPEN 2022: ОРФЕЙ И ЕВРИДИКА – ГАРДЕРОБ MANIAC

Уникалният спектакъл на един от съвременните гении СТЕФАНО ПОДА ще се състои на 1 и 2 юли на Античен театър Пловдив. Верни на традицията, Maniac отново е гардероб на постановката. Не пропускайте това неповторимо изживяване, с едни от най-добрите хореографии и сценични ефекти, поставяна някога на българската сцена.

Маниак ще облича футболистите на „ПФК Левски“

Щастливи сме да обявим, че ще се погрижим за отличната визия на целия отбор на „Левски” по личната молба на собственика – Наско Сираков. От дълги години отговаряме за неговия перфектен стил и му благодарим от сърце за оказаното доверие. След проведени разговори стана ясно, че ще обличаме представителния отбор на „ПФК Левски“ и цялата делегация на клуба при пътуванията за мачовете в Европа.

Отборът на „Левски” се завърна триумфално като спечели по категоричен начин Купата на България, след кризата, в която беше изпаднал отборът, в продължение на няколко години. Успехът се случи, благодарение на мажоритарния собственик Наско Сираков и всички негови помощници, и фенове. 

Гордеем се, че работим с някои от най-известните оперни постановчици и режисьори и правим сценичните костюми, за  представления по целия свят, които са строго индивидуални и уникални. Много познати лица, в публичното пространство на България, също се доверяват на Маниак като Орлин Горанов, Калин Сърменов, Цветомир Иванов, Христо Мутафчиев, Борис Солтарийски, Алфредо Торес, Папи Ханс, български и световни опери и театри, телевизионни и филмови продукции. 

През годините сме доказали на българския и чуждестранен пазар, че в Маниак ООД работим качествено и с отношение към детайла, като платовете и материалите, които използваме са на световно ниво.

За нас ще бъде чест ! Желаем европейски победи на отбора и хилядите му привърженици.

Линк към официалното прессъобщение: https://levski.bg/моден-бранд-маниак-оод-ще-облича-футбо/

Как Да Изглеждаме Добре На Виртуално Коледно Парти

с Maniac

Възможно е да не можем да присъстваме на физически вечери и партита този празничен сезон, но това не означава, че не трябва да полагате усилия за виртуалния си имидж.

Всички можем да се съгласим, че изминалата година беше тотално шокираща. И сега, за да добавим към това, сезонът на партитата е пред нас, а не ни е позволено да правим купони.

Това означава, че през 2020 г., ще трябва да пренесем повечето си празнични общувания онлайн, ако изобщо сме в настроение да правим празнични общувания.

Добрата новина е, че освен че породи смъртоносен вирус и усещане за глобално неразположение, 2020 г. роди и множество дигитални решения на проблема за срещата в средата на глобална пандемия.

Първото нещо за което трябва да помислим, когато става въпрос за виртуални партита, е как да изглеждаме.

Преди беше лесно – слагаме си любимото карираното яке и се надяваме на най-доброто. Сега – в новата ни дигитална ера – е много по-трудно да се направи изявление за стил. В крайна сметка е малко вероятно 15 x 10-инчов пикселиран квадрат да улови големия брой конци на новото ви вълнено палто. А ироничните съобщения, предвидени от вашия коледен пуловер, може да се загубят в пикселизацията.

Затова, независимо дали имате коледен обяд в Zoom, празничен караоке сеш на FaceTime или домашно Houseparty, ние събрахме любими артикули за каквато и да е форма на изявление на стил, в този странен нов сезон на партита.

Ризата, която да носите, ако искате да впечатлите.
Палтото, което да носите, ако излизате да заредите камината или просто на чист въздух.
Идеалните панталони за носене, ако искате максимален комфорт и свобода.
Има достатъчно неща, за да ви забележат в Zoom, без да крещите колко усилия сте положили. Не забравяйте чашата с питие.
Скъпи приятели, вече знаете какво е нужно, за да изглеждате добре на Виртуалното парти. Пожелаваме ви весела Коледа!