Щастливи сме да обявим, че ще се погрижим за отличната визия на целия отбор на „Левски” по личната молба на собственика – Наско Сираков. От дълги години отговаряме за неговия перфектен стил и му благодарим от сърце за оказаното доверие. След проведени разговори стана ясно, че ще обличаме представителния отбор на „ПФК Левски“ и цялата делегация на клуба при пътуванията за мачовете в Европа.

Отборът на „Левски” се завърна триумфално като спечели по категоричен начин Купата на България, след кризата, в която беше изпаднал отборът, в продължение на няколко години. Успехът се случи, благодарение на мажоритарния собственик Наско Сираков и всички негови помощници, и фенове. 

Гордеем се, че работим с някои от най-известните оперни постановчици и режисьори и правим сценичните костюми, за  представления по целия свят, които са строго индивидуални и уникални. Много познати лица, в публичното пространство на България, също се доверяват на Маниак като Орлин Горанов, Калин Сърменов, Цветомир Иванов, Христо Мутафчиев, Борис Солтарийски, Алфредо Торес, Папи Ханс, български и световни опери и театри, телевизионни и филмови продукции. 

През годините сме доказали на българския и чуждестранен пазар, че в Маниак ООД работим качествено и с отношение към детайла, като платовете и материалите, които използваме са на световно ниво.

За нас ще бъде чест ! Желаем европейски победи на отбора и хилядите му привърженици.

Линк към официалното прессъобщение: https://levski.bg/моден-бранд-маниак-оод-ще-облича-футбо/

Вашият коментар