Джентълменът няма нужда от дръзки черти или противни слогани.

Той се нуждае от индивидуално, детайлно и висококачествено изработено изделие.

01. Избиране на плат и модел за костюма

Взимане на индивидуални размери или с наша помощ или с шивач или самостоятелно.

Първото нещо, което с нашите моделиери правим, е да Ви покажем богат избор на платове за вашия костюм. Можете да изберете тъканта според вашите изисквания. След избора на плат, нашият моделиер ще направи точни измервания на вашето тяло. Свалят се над петнайсет точни размера на тялото и се изработва специална кройка на програма за кроене.

02. Кроене и шиене

Избраният от вас плат се предава на шивач , архитект и дизайнер на вашия костюм.

Избраният от вас плат се предава на дизайнер, той анализира вашите измервания и снимки и изработва индивидуален модел, като по този начин полагат първоначалните основи на костюма. Платът минава през специална парна преса, за да мога да се фиксира и да се избегне свиване или отпускане. След което се разкроява според предварително създадената кройка,като отделни елементи се подсилват с подлепващи материали.

Една от най-важните операции е начинът на ушиване. Ние от Maniac, използваме високотехнологични машини и преси, както и изцяло естествени конци и материали, за да изработим Вашият костюм на световно ниво. Голяма част от изработката се извършва на ръка, за по-голяма прецизност.

03. Проба

Окончателно гладене и издаване до няколко часа, ако сте в Асеновград или до 1-2 дни, ако сте в друго населено място.

След внимателно събиране на всички детайли, прикачване на хастар и ръкави, Вашият костюм се готов за проба. На този етап ще се консултирате с моделиерите ни, за всички допълнителни промени, които могат да се наложат – за да може костюмът да Ви пасва като ръкавица. Те ще Ви дадат своето мнение, но ние насърчаваме да изразите собствените си желания относно, каквито и да било изменения, които искате. Ако пробата бъде извършена в сутрешните часове, в рамките на същия ден, костюмът ще бъде завършен и окончателно изгладен.

След като всички промени са извършени е моментът да вземете костюма и да се потопите в истинския лукс на модата.


    ЕжедневенСватбенОфисСмокингАбитюрентскиДетски


    СамостоятелноЩе посетя магазин на Maniac