Възможно е да не можем да присъстваме на физически вечери и партита този празничен сезон, но това не означава, че не трябва да полагате усилия за виртуалния си имидж.

Всички можем да се съгласим, че изминалата година беше тотално шокираща. И сега, за да добавим към това, сезонът на партитата е пред нас, а не ни е позволено да правим купони.

Това означава, че през 2020 г., ще трябва да пренесем повечето си празнични общувания онлайн, ако изобщо сме в настроение да правим празнични общувания.

Добрата новина е, че освен че породи смъртоносен вирус и усещане за глобално неразположение, 2020 г. роди и множество дигитални решения на проблема за срещата в средата на глобална пандемия.

Първото нещо за което трябва да помислим, когато става въпрос за виртуални партита, е как да изглеждаме.

Преди беше лесно – слагаме си любимото карираното яке и се надяваме на най-доброто. Сега – в новата ни дигитална ера – е много по-трудно да се направи изявление за стил. В крайна сметка е малко вероятно 15 x 10-инчов пикселиран квадрат да улови големия брой конци на новото ви вълнено палто. А ироничните съобщения, предвидени от вашия коледен пуловер, може да се загубят в пикселизацията.

Затова, независимо дали имате коледен обяд в Zoom, празничен караоке сеш на FaceTime или домашно Houseparty, ние събрахме любими артикули за каквато и да е форма на изявление на стил, в този странен нов сезон на партита.Ризата, която да носите, ако искате да впечатлите.

Палтото, което да носите, ако излизате да заредите камината или просто на чист въздух.Идеалните панталони за носене, ако искате максимален комфорт и свобода.Има достатъчно неща, за да ви забележат в Zoom, без да крещите колко усилия сте положили. Не забравяйте чашата с питие.Скъпи приятели, вече знаете какво е нужно, за да изглеждате добре на Виртуалното парти. Пожелаваме ви весела Коледа!

Вашият коментар